0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Ghee, maslac

8,63 (65,02 kn) 22,56 (169,98 kn)

Ghee (čitaj gi) izrađujemo od najboljeg maslaca domaćih proizvođača. Pročišćeni je svježi maslac, jedinstveni je prirodni proizvod, esencija mlijeka, bez dodataka, pojačivača okusa, soli, šećera, umjetnih aroma, boja i konzervansa. Jedini je mliječni proizvod koji ne sadrži laktozu. Širom svijeta upotrebljava se još od davnina u kulinarstvu, te u terapijske svrhe radi blagotvornog učinka na […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Ghee (čitaj gi) izrađujemo od najboljeg maslaca domaćih proizvođača.

Pročišćeni je svježi maslac, jedinstveni je prirodni proizvod, esencija mlijeka, bez dodataka, pojačivača okusa, soli, šećera, umjetnih aroma, boja i konzervansa. Jedini je mliječni proizvod koji ne sadrži laktozu.

Širom svijeta upotrebljava se još od davnina u kulinarstvu, te u terapijske svrhe radi blagotvornog učinka na tijelo i um. Može se konzumirati na bezbroj načina i odlična je zamjena za biljna ulja, maslac ili ostale masnoće. Koristi se kao samostalan namaz na kruh, prilikom kuhanja i pečenja svih vrsta hrane ili dodatak jelima za obogaćivanje okusa i nutritivnih sastojaka.

Kulinarski znalci koriste ghee kao osnovu za pripremu jela, dodatak jelima radi punoće okusa i mirisa ili prženja začina. Podjednako primjenjiv za sve vrste jela.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Način čuvanja: temperatura do 20 stupnjeva

Rok trajanja: otisnut na proizvodu, 12 mjeseci od datuma proizvodnje

Dodatne informacije

Količina

180 ml, 300 ml, 600 ml, 1400 ml

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu