0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Kikiriki maslac, 200 g

5,71 (43,02 kn)

100% Kikiriki pasta, pakiranja: 200 g, 350 g i 1 kg Sastojci: suhopečeni, blanširani kikiriki najbolje kvalitete Upotreba: namaz na kruh ili dodatak gotovim jelima, umacima ili slasticama Iako ga mnogi smatraju orašastim plodom, kikiriki je zapravo vrsta mahunarke. Ova omiljena grickalica danas je sve popularnija u obliku maslaca (u našem slučaju paste), čijem bogatom okusu […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

100% Kikiriki pasta, pakiranja: 200 g, 350 g i 1 kg
Sastojci: suhopečeni, blanširani kikiriki najbolje kvalitete
Upotreba: namaz na kruh ili dodatak gotovim jelima, umacima ili slasticama

Iako ga mnogi smatraju orašastim plodom, kikiriki je zapravo vrsta mahunarke. Ova omiljena grickalica danas je sve popularnija u obliku maslaca (u našem slučaju paste), čijem bogatom okusu rijetki mogu odoljeti. Na policama trgovina kikiriki maslac uglavnom pronalazimo s dodacima poput šećera, soli i palmina ulja, a takav je maslac štetan za zdravlje i vašu liniju.

Ova kikiriki pasta sadrži 100% suhopečeni, blanširani kikiriki najbolje kvalitete bez ikakvih dodataka (bez dodanih ulja, šećera, soli, konzervansa ili aditiva) i proizvodi se u Zagrebu, vrlo često i po narudžbi, pa mu je okus i koezistencija potpuno drugačija od ostalih maslaca koji su proizvedeni i pakirani negdje vani, putovali do Hrvatske i stajali na policama tko zna koliko dugo dok ih vi niste kupili.

Pasta od kikirikija prava je nutritivna bomba i sadrži: proteine, ugljikohidrate, vitamin E, vitamine B-skupine, magnezij, natrij, bakar, kalcij, fosfor, selen, željezo, kalij, vlakna te zdrave mononezasićene i polinezasićene masnoće.
Budući da obiluje proteinima, odličan je izbor za vegetarijance i vegane, koji moraju paziti na dostatan unos upravo ovog nutrijenta. Zahvaljujući proteinima i zdravim masnoćama, često ga biraju i sportaši jer im pruža dodatnu energiju za sportske napore. Pasta od kikirikija bogat je izvor i zdravih vitamina B-skupine, poput niacina, tiamina, piridoksina i pantotenske kiseline, koji donose višestruke koristi za vaše zdravlje.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu