Naši partneri


Sirove orašasto-voćne pločice.


Alka 75

Alka75 ideja je ugodnog života u kojoj se spajaju dijelovi svjetski poznatih prehrambenih ideja s ciljem postizanja individualne prehrane koja omogućava duži i zdraviji život uz više radne energije. Nekome se može činiti da je Alka75 tip mediteranske prehrane, ali mediteranska kuhinja je uklopljena kao dio tradicionalne hrvatske kuhinje i samo je malo matematički prilagođena kako bi bila potpuno zdrava. Priključite se kreativnoj i korisnoj zajednici svjesnih gurmana.


Proizvodi

Ne postoji argument koji bi osporio činjenicu o „zelenoj hrani“ kao nutritivno najkvalitetnijoj grupi namirnica. Znanstvena istraživanja davnih dvadesetih dokazala su da je, nad ostalim zelenim povrtnicama, upravo lišće mlade zelene pšenice cjelovit i visoko kvalitetan prirodni izvor nutrijenata, istaknuta superhrana.

Uz epitet jedne od napotencijalnijih zelenih povtrnica, mlada zelena pšenica ujedno nosi i naslov supernamirnice. Naime današnji trend nazvan „superhrana“ obuhvaća skupinu egzotičnih namirnica o kojima se govori u superlativima i čine ju namirnice sa izuzetno visokim nivoom fitonutrijenata, a zelena superhrana iznimno je bogata njima; ima veliku količinu lako probavljivih nutrijenata, vitamina, minerala, enzima, aminokiselina, kao i izuzetno veliku količinu klorofila koji biljkama daje zelenu boju.

Radi potencijalnog sastava i visokog nivoa fitonutrijenata, vitamina i minerala sa pozitivnim utjecajem na zdravlje i vitalnost, neupitna je činjenica da je mlada zelena pšenica izvrstan predstavnik zelene superhrane.


Proizvodi

Naša priča je kuhanje ghee-a u pravom loncu s puno ljubavi, namaza na bazi gheeja, grickalica GheeKiriki u dva okusa (mediteransko bilje i indijske masala) i proizvodnja orašastih veganskih pasti, 100% bez dodataka koje imaju samo jedan sastojak:
vrhunski kikiriki, badem, lješnjak, indijski oraščić ili sezam.
Svakako vrijedi spomenuti i Sweet Angel – orašasti kakao namaz bez šećera, jedinstven na tržištu!
Svi proizvodi su bez glutena, laktoze, kazeina, dodanih šećera, konzervansa i aditiva te se sve proizvodi u Zagrebu u malim serijama.


Proizvodi Web stranica