0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Extra djevičansko maslinovo ulje San Antonio, 0.5 l

12,50 (94,18 kn)

Ekstra djevičansko maslinovo ulje San Antonio dobiveno hladnom preradom autohtonih istarskih sorti maslina koje su u ekološkom uzgoju. Stancija San Antonio ima više od 7000 stabala koja su u ekološkom uzgoju, a ulje je ekološki certificirano sa svjetski priznatim certifikatom. Uljara San Antonio je jedna od najmodernijih uljara u Europi te može garantirati da su […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije
Ekstra djevičansko maslinovo ulje San Antonio dobiveno hladnom preradom autohtonih istarskih sorti maslina koje su u ekološkom uzgoju. Stancija San Antonio ima više od 7000 stabala koja su u ekološkom uzgoju, a ulje je ekološki certificirano sa svjetski priznatim certifikatom.
Uljara San Antonio je jedna od najmodernijih uljara u Europi te može garantirati da su masline ušle u preradu samo sat vremena nakon branja, u postupku prerade ulje nije bilo zagrijano preko 27 stupnjeva C te da je cijeli sistem bio opran od ostataka tuđih maslina  i ulja prije prerade naših maslina.
Primjenom svih navedenih mjera s ponosom mogu istaknuti da imaju u potpunosti ekološki uzgoj u maslinicima, ekološku preradu i najmoderniji način skladištenja gdje njihova ulja i nakon 2 godine od prerade ne gube na kvaliteti i vrijednosti.
U ponudi je trenutno mix više sorti maslinovih ulja (blend).

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu