0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Vitamix blender, Explorian E310

585,00 (4.407,68 kn)

Ono što resi novi blender Vitamix Explorian je u potpunosti manulano korištenje. Kao i kod modela TNC 5200 koji je dugi niz godina držao prvo mjesto među blenderima na svjetskoj razini, ovaj aparat će osvojiti srca mnogih kupaca. Jedina razlika između Exploriana i ostalih modela iz Ascent serije je u zapremnini osnovne posude. Kod ostalih modela zapremina je 2.0 L, dok je kod Exploriana 1.4 L. Budući da većina kupaca rijetko koristi posude do njihove pune zapremine (2.0L), ovaj model Vitamix blendera će za njih biti savršen odabir. Performansama identičan kao i svi ostali modeli, blender Vitamix Explorian će zadovoljiti sve potrebe koje jedan vrhunski blender treba odraditi. Smoothie, juhe, namaze, umake, maslace, ledeni deserti će se s ovim blenderom odraditi bez problema Jednostavno čišćenje Uz kap sapuna i tople vode, Vaš Vitamix® može se očistiti za 30 do 60 sekundi – nije potrebno rastavljanje Vitamix Explorian E310 Posuda od 1.4 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera Unikatni štap za obradu Knjigu recepata

Nema na zalihi

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Od samih početaka 1921. godine, vodeći računa o kvaliteti i inovacijama, Vitamix je uspio postati sinonim za vrhunske blendere i kroz svoju dugu povijest od 90 godina postavio standarde za kućne i profesionalne uređaje.

Uz Vitamix blenderu je moguće napraviti:

  • smoothie – usitnjavanje namirnica dok ne postanu tekuće
  • pire – usitnjavanje namirnica do svilenkaste teksture
  • mljeveno – usitnjavanje žitarica ili nekih drugih suhih namirnica do brašna
  • sjeckano – u svega nekoliko sekundi postiže se usitnjavanje i sjeckanje

Ovaj model ima u potpunosti manualno korištenje, te je pristupačan (best buy model), provjeren (izrađen na tradicionalnoj Vitamix tehnologiji), praktičan (posuda od 1.4 litre za optimalne izrade).

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu