0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Vitamix blender, ASCENT A2500i Bijeli

982,00 (7.398,88 kn)

Blender Vitamix ASCENT A2500i je model koji u sebi sadržava manualnu upravljačku konzolu od modela Ascent A2300i, ali s dodatna tri programa iz modela Ascent A3500i (Smoothie/Ledeni deserti i Maslaci/Juhe). Za one koji su upoznati s Vitamix blenderima, Ascent 2500i je stvarni nasljednik modela Vitamix Pro500, koji je imao identičnu upravljačku konzolu. Svi atributi koji rese i ostale modele iz ASCENT serije, rese i ovaj aparat. Posuda na sebi ima magnetni osigurač kako se aparat ne bi mogao paliti bez postavljene posude na bazu(motor) ili ne postavljenog poklopca na posudu. Ono što je za mnoge kupce jedna od važnih stvari, posuda je periva u perilici. No, Ascent također nudi uzbudljive nove značajke, od kojih je mogućnost kupnje dodatnih manjih kompleta posuda i noževa (0,6 i 0,23L).  Izbjegavajući potrebu za zasebnim aparatom za manje porcije ‘blend and go’. Blender Vitamix Ascent A2500i prepoznaje koji je spremnik  priključen i prema tome prilagođava njegovu snagu i programe. Nevjerojatan Vitamix obavlja ukupno 52 različite kuhinjske zadaće, uključujući neke koje niti jedan drugi aparat ne može napraviti. Sve sa ciljem da Vam pomogne napraviti ukusne obroke za vašu obitelj. Digitalni timer Ugrađeni digitalni tajmer  pomaže vam da svaki put postignete savršenu teksturu. SELF-DETECT ™ tehnologija  Bežično povezivanje posude i uređaja sprječava rad blendera ako poklopac ili spremnik nisu sigurni

Kontrole

Desni prekidač za uključivanje uređaja Središnji potenciometar za podešavanje snage: od 1000 – 37 000 okretaja u minuti i za odabir jedna od tri programa Lijevi prekidač za pulsno miksanje Upravljačka konzola: Manualno upravljanje + tri programa (Smoothie/Ledeni deserti/Juhe)

Paket sadrži

Vitamix ASCENT A2500i Posuda od 2.0 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera Unikatni štap za obradu Knjigu recepata

Dostupno uz narudžbu

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Od samih početaka 1921. godine, vodeći računa o kvaliteti i inovacijama, Vitamix je uspio postati sinonim za vrhunske blendere i kroz svoju dugu povijest od 90 godina postavio standarde za kućne i profesionalne uređaje.

Uz Vitamix blenderu je moguće napraviti:

  • smoothie – usitnjavanje namirnica dok ne postanu tekuće
  • pire – usitnjavanje namirnica do svilenkaste teksture
  • mljeveno – usitnjavanje žitarica ili nekih drugih suhih namirnica do brašna
  • sjeckano – u svega nekoliko sekundi postiže se usitnjavanje i sjeckanje

Jednostavan zbog manualnog i programskog korištenja (juhe/ledeni deserti, paštete, smoothie/namazi), snažan i poboljšan.

Kao i model A2300i postoji u bijelog, crvenoj, crnoj i titanij boji.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu