0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Vitamix blender, Ascent A3500i Inox

1.287,00 (9.696,90 kn)

Vitamix ASCENT A3500i je uistinu pravo čudo tehnologije. Osim što ćete na njemu moći odrađivati svoje kreacije na savršeni način kao što ste to mogli do sada i na svim prethodnim Vitamix modelima, Vitamix ASCENT A3500i će uz to sve dati i jednu predivnu dozu elegancije. Blender je dizajniran tako da se uklapa u svaku kuhinju. Industrijski izgled obavijen plaštom inoxa ovaj model Vitamixa uistinu pozicionira na vrh kućanskih uređaja koje bi svatko poželio u svojoj kuhinji. Netko bi mogao pomisliti da je to previše “digitalije” za jedan blender. Međutim, živimo u takvom vremenu i Vitamix je bez ikakvog pretjerivanja odradio maksimum, da spoji funkcionalnost uređaja i nove izazove pred suvremenim dostignućima. Aparat je opremljen dodatnim senzorima tako da on doslovno zna koju posudu koristite na njemu kako bi tome prilagodio snagu motora. Uz to sve, jedna od najvažnijih novina kod Vitamix ASCENT serije je magnetni kontakt na poklopcu posude. S ovim ne morate brinuti da ćete nehotice upaliti svoj Vitamix a da poklopac nije postavljen na posudu, kao što se do sada to moglo dogoditi. Ascent također nudi uzbudljive nove značajke, od kojih je mogućnost kupnje dodatnih manjih kompleta posuda i noževa (0,6 L i 0,23 L).  Izbjegavajući potrebu za zasebnim aparatom za manje porcije ‘blend and go’.  Vitamix Ascent A3500i prepoznaje koji je spremnik  priključen i prema tome prilagođava njegovu snagu i programe. Sve u svemu, svatko tko se odluči za ovog ljepotana, bit će izuzetno zadovoljan. S Vitamix ASCENT A3500i modelom dobivate suvremenog prijatelja u kuhinji s kojim ćete imati predivan osjećaj. Snaga motora: 2.2 ks (1400W) Proizvodnja: SAD Zapremina posude: 2 litre Jamstvo: 10 godina Upravljačka konzola: Manualno upravljanje + 5 programa (Smoothie/Namazi/Ledeni deserti/Juhe/Čišćenje)

Dostupno uz narudžbu

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Od samih početaka 1921. godine, vodeći računa o kvaliteti i inovacijama, Vitamix je uspio postati sinonim za vrhunske blendere i kroz svoju dugu povijest od 90 godina postavio standarde za kućne i profesionalne uređaje.

Uz Vitamix blenderu je moguće napraviti:

  • smoothie – usitnjavanje namirnica dok ne postanu tekuće
  • pire – usitnjavanje namirnica do svilenkaste teksture
  • mljeveno – usitnjavanje žitarica ili nekih drugih suhih namirnica do brašna
  • sjeckano – u svega nekoliko sekundi postiže se usitnjavanje i sjeckanje

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA – Manualno i programsko korištenje uređaja s upravljačkom konzolom na dodir

SIGURNOST – 80 godina tradicije stoji ispod poklopca baze

NOVI DIZAJN – Poboljšana struktura blendera, omogućeno pranje posude u perilici i postavljen sigurnosni magnet na poklopac posude

JEDNOSTAVNO NAJBOLJI – Da ga ne hvalimo previše 🙂

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu