0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Materia Matcha

24,55 (184,97 kn) 32,52 (245,02 kn)

Premium Ceremonial Grade matcha napravljena je od najfinijih mladih listova zelenog čaja u Japanu. Smatra se i jednim od najzdravijih napitaka na svijetu, zahvaljujući bogatstvu antioksidansa, aminokiselina, vitamina i minerala. Može se piti i kao zdrava i ukusna zamjena za kavu, s obzirom da sadrži kofein. Dopustite da njezina bogata, prekrasna zelena boja i slatki […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Premium Ceremonial Grade matcha napravljena je od najfinijih mladih listova zelenog čaja u Japanu. Smatra se i jednim od najzdravijih napitaka na svijetu, zahvaljujući bogatstvu antioksidansa, aminokiselina, vitamina i minerala. Može se piti i kao zdrava i ukusna zamjena za kavu, s obzirom da sadrži kofein. Dopustite da njezina bogata, prekrasna zelena boja i slatki okus zavedu vaša osjetila te u potpunosti revitalizirajte i detoksicirajte vaše tijelo iznutra i izvana.

Matcha je već stoljećima dio tradicionalne japanske ceremonije čaja, gdje se smatra posebnom umjetnošću i svojevrsnom životnom filozofijom, a pod njom podrazumijevamo nježan, fino mljeven prah dobiven od mladih listića zelenog čaja. Za razliku od drugih čajeva kod kojih se pije samo ekstrakt listova, kada pijemo matchu konzumiramo cijeli list. To znači da unosimo samo čistu, zelenu energiju, kao i obilje antioksidansa, aminokiselina, hranjivih tvari i minerala. Nije bez razloga da je nazivaju „čudesnim zelenim napitkom“.

30 g – 185 kn

50 g -245 kn

Dodatne informacije

Težina N/A
Materia Matcha

50 g

Povezani proizvodi

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu