0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Grana, Lješnjak brašno bez glutena, 500 g

7,65 (57,64 kn)

Mirisom, okusom i kalorijama bogat lješnjak poznat je i široko rasprostranjen kao sastojak mnogih slastica, složenaca i kaša. Vrlo mali udio ugljikohidrata, pregršt bjelančevina i slatkasti okus razlozi su zašto obožavamo lješnjakovo brašno. Smjesa od 20% lješnjakovog i 80% osnovnog brašna u kombinaciji s malo mlijeka, praška za pecivo i ljubavi čine pravu poslasticu! Ovo […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Mirisom, okusom i kalorijama bogat lješnjak poznat je i široko rasprostranjen kao sastojak mnogih slastica, složenaca i kaša.

Vrlo mali udio ugljikohidrata, pregršt bjelančevina i slatkasti okus razlozi su zašto obožavamo lješnjakovo brašno. Smjesa od 20% lješnjakovog i 80% osnovnog brašna u kombinaciji s malo mlijeka, praška za pecivo i ljubavi čine pravu poslasticu!

Ovo brašno slasticama daje posebno sočan i orašast okus.

Bezglutenska proteinska brašna odlično su rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.
Proteini u brašnu pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti.
Proteinska brašna rezultiraju proizvodima s relativno manjim udjelima ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomažu u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu