0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Grana, Tapioka brašno bez glutena, 500 g

3,95 (29,76 kn)

Tapioka brašno (škrob) dobiva se iz gomolja kasave (Manihot esculenta) – biljke porijeklom iz šumskih područja Južne Amerike. Ne sadrži gluten, bogata je ugljikohidratima i ima relativno niski glikemijski indeks, stoga je pogodna za osobe preosjetljive na gluten te dijabetičare. Tapioka je vrlo korisna vrsta škroba jer potiče rast dobrih bakterija u crijevima. Kao brašno, tapioka se […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Tapioka brašno (škrob) dobiva se iz gomolja kasave (Manihot esculenta) – biljke porijeklom iz šumskih područja Južne Amerike.

Ne sadrži gluten, bogata je ugljikohidratima i ima relativno niski glikemijski indeks, stoga je pogodna za osobe preosjetljive na gluten te dijabetičare. Tapioka je vrlo korisna vrsta škroba jer potiče rast dobrih bakterija u crijevima.

Kao brašno, tapioka se koristi u pripremi raznih jela i smatra se odličnom zamjenom za kukuruzni ili krumpirov škrob te klasična pšenična brašna koja postižu efekt bubrenja.

Tapioka ne opterećuje probavni sustav, stoga je osobito interesantna za ljude s probavnim smetnjama, sindromom iritabilnog crijeva i ostalim bolestima probavnih organa.

Lako je probavljiva, neutralnog okusa i boje pa se tako lako miješa s ostalim namirnicama, odnosno dodavanjem raznih namirnica, aroma i boja može se preraditi u različite proizvode.

Uspješno se koristi i u kozmetici. Blagotvorno djeluje na kožu i kosu.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu