0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Grana, Badem brašno bez glutena, 500 g

9,50 (71,58 kn)

Ako tražite brašno s niskim udjelom ugljikohidrata koje je bogato hranjivim tvarima, bademovo brašno je odličan izbor! Ako slijedite paleo dijetu ili želite peći bez korištenja žitarica, bademovo brašno je potrebno vašoj kuhinji. Jesmo li spomenuli da je bademovo brašno odlična zamjena i za krušne mrvice? Bademovo brašno je posebno bogato vitaminom E koji, baš kao i […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Ako tražite brašno s niskim udjelom ugljikohidrata koje je bogato hranjivim tvarima, bademovo brašno je odličan izbor! Ako slijedite paleo dijetu ili želite peći bez korištenja žitarica, bademovo brašno je potrebno vašoj kuhinji.

Jesmo li spomenuli da je bademovo brašno odlična zamjena i za krušne mrvice?

Bademovo brašno je posebno bogato vitaminom E koji, baš kao i vitamin C, djeluje kao snažan antioksidant koji štiti tjelesne stanice od oštećenja što ih može uzrokovati prekomjerna količina slobodnih radikala. Pojedine studije su povezale veću unos ovog vitamina sa manjom šansom od razvoja Alzheimerove bolesti, srčanih i malignih oboljenja.

Bezglutenska proteinska brašna odlično su rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.
Proteini u brašnu pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti.
Proteinska brašna rezultiraju proizvodima s relativno manjim udjelima ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomažu u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu