Trgovina

Ghee

245.00 kn

Pročišćeni svježi maslac, jedinstveni je prirodni proizvod, esencija mlijeka, bez dodataka, pojačivaća okusa, soli, šećera, umjetnih aroma, boja i konzervansa. Jedini je mliječni proizvod koji ne sadrži laktozu. Širom svijeta i u Europi upotrebljava se još od davnina u kulinarstvu te u terapijske i religiozne svrhe radi blagotvornog učinka na tijelo i um. Može se konzumirati na bezbroj načina i odlična je zamjena za biljna ulja, maslac ili ostale masnoće. Koristi se kao samostalan namaz na kruh, prilikom kuhanja i pečenja svih vrsta hrane ili dodatak jelima za obogaćivanje okusa i nutritivnih sastojaka.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Pročišćeni svježi maslac, jedinstveni je prirodni proizvod, esencija mlijeka, bez dodataka, pojačivaća okusa, soli, šećera, umjetnih aroma, boja i konzervansa. Jedini je mliječni proizvod koji ne sadrži laktozu.
Širom svijeta i u Europi upotrebljava se još od davnina u kulinarstvu te u terapijske i religiozne svrhe radi blagotvornog učinka na tijelo i um. Može se konzumirati na bezbroj načina i odlična je zamjena za biljna ulja, maslac ili ostale masnoće. Koristi se kao samostalan namaz na kruh, prilikom kuhanja i pečenja svih vrsta hrane ili dodatak jelima za obogaćivanje okusa i nutritivnih sastojaka.

Kulinarski znalci koriste ghee kao osnovu za pripremu jela, dodatak jelima radi punoće okusa i mirisa ili prženja začina. Podjednako primjenjiv za sve vrste jela.

NUTRITIVNA DEKLARACIJA na 100 g čistog Ghee-a people2people:

Energija 3681,5 kJ / 895,5 kcal
Masti 99,5 g (od kojih zasićene masne kiseline 73,4 g)
Ugljikohidrati (od kojih šećeri) <0,35 g Bjelančevine <0,5 g Proizvedeno u Hrvatskoj. Zemlja podrijetla: Hrvatska. Način čuvanja: na temperaturi do 20°C. Rok trajanja: otisnut na proizvodu, 6 mjeseci od datuma proizvodnje.

Dodatne informacije

Proizvođač

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ghee”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *