0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata
14. lipnja 2021.

Donacija za umjetničku organizaciju ARKTIK-Institut za budućnost

ARKTIK umjetnička organizacija se bavi produkcijom socijalno osviještenih projekata i davanjem glasa kroz umjetnost onim ljudima i temama o kojima se premalo čuje. Cilj njihovog projekta Izlazak je bio rušenje predrasuda o osobama starije (treće) životne dobi.
Željeli su pokazati da osobe starije životne dobi jesu i mogu biti aktivni sudionici društva. “Koristeći kazališni, plesni i filmski izričaj želimo osvijestiti da je svaka osoba, bez obzira na dob, upravo osoba, od krvi i mesa, s voljom i željom za životom u svoj njegovoj punini.”

U sklopu projekta održavalo se 10 kazališno-plesnih radionica od ožujka do lipnja u KUC Travno, u Zagrebu. Na njima je sudjelovalo 10 polaznika starijih od 60 godina i 6 članova autorskog tima. Radionice su rezultirale kazališno-plesnom predstavom.

Uz 🍏 na dan, sva naša pozitivna energija još više raste ☺️! Razveselile su nas jabuke iz zagrebačkog Zdravi pinklec, online trgovine organske prehrane! Zahvaljujemo se dragoj Ani na donaciji, ali i trudu oko umrežavanja s drugim donatorima čije proizvode možete pronaći i naručiti na svoj kućni prag iz Zdravog pinkleca!”

Kao ponosni donatori pozivamo Vas da pogledate i najavu premijere predstave : Izlazak

Podijeli:
posljednji proizvodi
1 2 3 97
Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu