0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Praline Old Pilot’s by Chozen

23,23 (175,03 kn)

Praline Old Pilot’s by Chozen su ručno rađeni, ekskluzivni čokoladni bomboni proizvedeni od Old Pilot’s gina i najfinijih sastojaka u čarobnoj radionici Chozen vlasnika Dražena Zeljkovića. Razne kombinacije okusa sa Old Pilot’s ginom proizvedene su najmodernijim tehnikama pripreme čokoladnih bombona. Sve serije Chozen čokoladnih bombona rade se potpuno ručno. Uvijek se radi o svježem proizvodu. […]

Dostupno uz narudžbu

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Praline Old Pilot’s by Chozen su ručno rađeni, ekskluzivni čokoladni bomboni proizvedeni od Old Pilot’s gina i najfinijih sastojaka u čarobnoj radionici Chozen vlasnika Dražena Zeljkovića.

Razne kombinacije okusa sa Old Pilot’s ginom proizvedene su najmodernijim tehnikama pripreme čokoladnih bombona.

Sve serije Chozen čokoladnih bombona rade se potpuno ručno. Uvijek se radi o svježem proizvodu.

U kutiji Old Pilot’s pralina nalazi se 12 komada ručno oslikanih, oblikovanih i napunjenih čokoladnih bombona u kojima će uživati i najzahtjevniji ljubitelji čokoladnih delicija.

Praline Old Pilot’s dolaze u jedinstvenoj, Old Pilot’s kutiji omotani zaštitnim papirom i idealan su poklon za apsolutno sve prigode. Old Pilot’s praline možete pokloniti i sami sebi 😉 i doživjeti novu razinu višestruko nagrađivanog Old Pilot’s gina.

Praline Old Pilot’s dostupne su do prodaje zaliha u periodu od 12. do 5. mjeseca.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu