0,00 HRK (0,00 €)
Sigurna naplata

Komorač

13,00 HRK (1,73 €) 26,00 HRK (3,45 €)

Komorač je ukusno mediteransko povrće i začin koje okusom vuče na sladić. Sjemenke služe kao profinjeni začin za slatka i slana jela, dok glavica i listići imaju bogatiju primjenu u svijetu gastronomije. Komorač je poznat kao čistač organizma te kao odlično sredstvo za umirenje grčeva kod dojenčadi i djece. Fitoterapeuti kažu da trudnice ne bi smjele uzimati komorač, no u narodnoj […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Komorač je ukusno mediteransko povrće i začin koje okusom vuče na sladić. Sjemenke služe kao profinjeni začin za slatka i slana jela, dok glavica i listići imaju bogatiju primjenu u svijetu gastronomije.

Komorač je poznat kao čistač organizma te kao odlično sredstvo za umirenje grčeva kod dojenčadi i djece. Fitoterapeuti kažu da trudnice ne bi smjele uzimati komorač, no u narodnoj medicini on je cijenjeni lijek za druga “ženska stanja“. Primjerice, preporučuje se za regulaciju mjesečnice te za bolje izlučivanje mlijeka u dojilja.

Zbog obilja hranjivih sastojaka, fine arome i lake probavljivosti (sprečava nadutost), sirovi komorač idealan je dodatak sendvičima, povrtnim i voćnim salatama. Dobro se slaže sa zelenom salatom, tunjevinom i citrusima.

Dodatne informacije

Količina

0,5 kg, 1 kg

Povezani proizvodi

Cikla, 1 kg

18,00 HRK (2,39 €)

Mlada mrkva

12,00 HRK (1,59 €) 24,00 HRK (3,19 €)

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu