0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Hurom sokovnik H320N, mat bijeli

620,00 (4.671,39 kn)

Novi Hurom H320N sokovnik s tehnologijom hladne preše koju je razvio HUROM Metoda koja polako gnječi sastojke koristeći snažnu silu za ekstrakciju soka. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima. Hurom Ultem vijak […]

Dostupno uz narudžbu

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Novi Hurom H320N sokovnik s tehnologijom hladne preše koju je razvio HUROM
Metoda koja polako gnječi sastojke koristeći snažnu silu za ekstrakciju soka. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Hurom Ultem vijak sa spiralnom strukturom za snažno i efikasno cijeđenje. Čvrsto dizajnirana sita za ekstrakciju bistroga ili gustog soka.
Svježi hladno prešani sokovi cijede se zahvaljujući maloj brzini rotacije od 50 okretaja u minuti, što smanjuje stvaranje topline i oksidacije.

Otvor sokovnika 3 puta veći od postojećih s otvorom od 45 mm. Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Mega pretkomora velikog kapaciteta od 2L omogućuje da ju napunite većom količinom voća i povrća. Na poklopcu pretkomore nalazi se dodatni otvor za dodavanje sastojaka u bilo koje vrijeme, čak i tijekom cijeđenja soka.

Pretkomora od dvije litre osim što nam omogućava ubacivanje većih komada i više sastojaka, ona ih automatski usitnjava kako bismo uštedjeli na vremenu pripreme soka. Ovo preskakanje koraka ručne obrade sastojaka doprinosi praktičnosti i uštedi vremena.
Zdrav hladno prešani sok automatski će se iscijediti za vas, nakon što jednostavno napunite pretkomoru i pokrenete sokovnik.

Rotirajuće metlice polako se okreću pri brzini od 17 okretaja u minuti i pomažu pri cijeđenju soka. Brišu sito i unutarnju stijenku komore kako ne bi ostalo pulpe na njima. Ravnomjerno miješaju sok kako bi se okusi i boje izmiješali.

Komora za cijeđenje je izrađena od Tritana, koji je toliko siguran u doticaju s hranom, da se koristi i za dječje bočice. Hurom H320N ima sita od nehrđajućeg čelika koja su savršena za izradu bistrih sokova. Prsten sita napravljena od Ultema, koji će izdržati najveća opterećenja prilikom cijeđenja soka. HUROM je pomno odabrao materijale s velikim naglaskom na vaše zdravlje.

 

TEŽINA 3,4 kg
DIMENZIJE 24,8 × 22,3 × 46,2 cm
JAMSTVO 2 godine (dijelovi), 10 godina (motor)
MATERIJAL BPA FREE
BOJA Mat bijela
NAMJENA Osobna upotreba, Za moju obitelj
NAMJENA UREĐAJA Hladna preša, Bistri sok
SNAGA MOTORA 200 W
VRSTA ARTIKLA Uređaji
VRSTE UREĐAJA Cijeđenje hladno prešanog soka
O/MIN 50 okretaja u minuti
SASTAV PAKETA Baza (motor), Pretkomora, Komora, Ultem vijak, Prsten s rotirajućim metlicama, Sito za bistri sok, Sito za gusti sok, Posuda za sok, Posuda za pulpu, Knjiga s receptima, Četkica za održavanje, Kabel, Potisnik.
PROIZVOĐAČ Hurom

Dodatne informacije

Povezani proizvodi

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu