Čimulice ili čimule su mladi izdanci kelja, zelja, raštike ili prokulice. Blažeg su okusa i ne treba ih dugo kuhati u vodi. Dovoljno ih je blanširati ili kuhati na pari.
Nema na zalihi
detalji proizvoda
informacije
Čimulice ili čimule su mladi izdanci kelja, zelja, raštike ili prokulice.
Blažeg su okusa i ne treba ih dugo kuhati u vodi. Dovoljno ih je blanširati ili kuhati na pari.
Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Zakon dopušta pohranjivanje kolačića na vaš uređaj ako je to izričito potrebno za rad web mjesta. Za sve ostale vrste kolačića, potrebno nam je vaše dopuštenje. Ako želite znati više o kolačićima, posjetite Cookiepedia - all about cookies.
Nužni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Web-stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića.