0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

True Gum, žvakaća guma, đumbir i kurkuma, 21 g

1,99 (14,99 kn)

True Gum žvakaće gume prepoznatljive su kao proizvod, koji je za razliku od konvencionalnih žvakaćih guma, u potpunosti biorazgradiv. Pogodne su za vegane, dijabetičare ali i sve one koji brinu o prirodi i okolišu. Svi True Gum proizvodi zaslađeni su ksilitolom i ne sadrže plastiku. Kurkuma koju prati glas jedne od najljekovitijih biljaka na svijetu […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije
True Gum žvakaće gume prepoznatljive su kao proizvod, koji je za razliku od konvencionalnih žvakaćih guma, u potpunosti biorazgradiv. Pogodne su za vegane, dijabetičare ali i sve one koji brinu o prirodi i okolišu.
Svi True Gum proizvodi zaslađeni su ksilitolom i ne sadrže plastiku.
Kurkuma koju prati glas jedne od najljekovitijih biljaka na svijetu u kombinaciji sa đumbirom čini savršeni spoj zdravih sastojaka i odličnog okusa.
True gum su žvakaće gume proizvedene u potpunosti bez plastike. Biorazgradive su, bez glutena, bez šećera (zaslađene ksilitolom), vegan i prva certificirana žvakaća guma bez palminog ulja. Osim što ih krasi vrhunska kvaliteta, dolaze u šest jedinstvenih okusa, od slatke maline do jake mente.

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu