0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Pasta Perica, svježa tjestenina, No 49, Fusilli

3,50 (26,37 kn)

Pasta Perica je mala hrvatska manufaktura svježe tjestenine s naglaskom na kvalitetu kako bi svim kupcima mogli ponuditi vrhunski proizvod. Trafilatura al bronzo ili izvlačenje svježe tjestenine kroz brončani kalup daje tjestenini grublju strukturu i poroznost što omogućuje bolje upijanje i zadržavanje umaka na tjestenini i jedna je od karkteristika i tajni “pasta artigianale”. U proizvodnji se […]
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Pasta Perica je mala hrvatska manufaktura svježe tjestenine s naglaskom na kvalitetu kako bi svim kupcima mogli ponuditi vrhunski proizvod. Trafilatura al bronzo ili izvlačenje svježe tjestenine kroz brončani kalup daje tjestenini grublju strukturu i poroznost što omogućuje bolje upijanje i zadržavanje umaka na tjestenini i jedna je od karkteristika i tajni “pasta artigianale”. U proizvodnji se koristi isključivo krupica od durum pšenice koja daje tjesteninu čvrstoću i nakon kuhanja ostaje “al dente”. Durum pšenica je tvrda vrsta pšenice s visokim udjelom proteina.

Za razliku od mekanih vrsta pšenice ima niži glikemijski indeks, lakše je probavljiva, ima više vlakana, mineralnih soli i vitamina. Krupica od durum pšenice nabavlja se iz mlina koji se specijalizirao za durum pšenicu dok su jaja isključivo iz slobodnog uzgoja. Jaja daju bogati okus i boju tjestenini.

Dodatne informacije

Povezani proizvodi

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu