0,00 HRK (0,00 €)
Sigurna naplata

Hurom sokovnik S13

2.490,00 HRK (330,48 €)

Opis

Hladno prešanje Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama  koji našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova. Elegantan Hurom sokovnik S13 Basic serije elegantna je kombinacija stila i funkcionalnosti.Dopunjen linijama jednostavnih i poliranih oblina, S13 učinit će vašu kuhinju još elegantnijom. Zahvaljujući svom jednostavnom i tankom dizajnu koji savršeno pristaje svakom kuhinjskom prostoru, odlikuje ga velika iskoristivost prostora čak i u uskim područjima. Snažan motor Hurom S13 ima 70 okretaja u minuti, te najoptimalniju brzinu koju je Hurom otkrio beskrajnim istraživanjem kako bi ponudio svojstvene okuse i očuvanje nutritivnih vrijednosti iz voća i povrća. Jednostavan i siguran Isto tako, kontrolom ručice određuje se pritisak na otvor za pulpu, što omogućuje kontrolu cijeđenja soka s mekanim ili tvrdim sastojcima, a sve u svrhu ostvarivanja maksimalne iskoristivosti sastojaka. Dizajn je prikladan za jednostavno prenošenje te s ugrađenom ručkom za lagano pomicanje i transport sokovnika. Naposljetku, dvostruki sigurnosni sustav provjere radi samo kada su glavno tijelo i bubanj spojeni.

Specifikacije

KAPACITET BUBNJA 500 ml
DIMENZIJE PROIZVODA 38 x 31x 34 cm
SNAGA MOTORA 150 W
BROJ OKRETAJA 70 o/m
NAMJENA Osobna upotreba
TEŽINA 8,8 kg
BOJA Silver
MATERIJAL BPA FREE
PROIZVOĐAČ Hurom
DULJINA KABLA 1,4 m
JAMSTVO 2 godine (uređaj), 5 godina (motor)
 
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Sokovnik Hurom rade na principu hladnog prešanja, zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran.

Huromov ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa, bez oštrih rubova, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

HLADNO PREŠANJE - Posebno dizajnirani vijak uvlači i gnječi komade voća.

FILTRIRANJEAlpha-chamber je Huromova najnovija tehnologija sita za procjeđivanje.

MIJEŠANJE - Rotirajuće metlice nakon cijeđenja miješaju sok od različitog voća i povrća. I okuse također.
U Hurom sokovniku je moguće napraviti: bistri sok, mlijeko od orašida, desert i sladoled!

Dodatne informacije

Povezani proizvodi

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu