0,00 HRK (0,00 €)
Sigurna naplata

Hurom sokovnik HP Bijeli

2.590,00 HRK (343,75 €)

Opis

Sokovnik Hurom HP  zadovoljit će sve vaše potrebe za sokovnikom. Njegove elegantne zaobljene linije i kompaktna veličina osigurava da će se uklopiti na bilo koji kuhinjski pult. Budući da se Hurom trudi sa svakim model malo “iskakati iz okvira” po pitanju dizajna, to su učinili i kod Hurom HP. Cilj Huroma je bio proizvesti sokovnik koji će zadovoljiti zahtjeve kupaca za manjim sokovnikom a da pri tome ne gube ništa na kvaliteti. Sada na tržištu postoje mnogi sokovnici za hladnu prešu, ali na Huromu su taj princip usavršili na najvišu razinu kvalitete. Motor je izuzetno tih, jak i izdržljiv. Svi materijali su bez BPA, a količina i kvaliteta soka bez pjene su izvrsni. Hurom HP ne treba polugu za izbacivanje pulpe, što ga čini zgodnijim i praktičnijim. Različiti mehanizam za izbacivanje pulpe ne zahtijeva silikonski okvir, što dodatno pojednostavljuje čišćenje. Sokovnik Hurom HP toplo preporučujemo kupcima koji se razmišljaju oko kupovine vrhunskog i jednostavnog sokovnika za hladno prešanje. S Hurom HP sokovnikom ćete svakog dana sebi i svojim ukućanima osigurati predivan sok i pri tome uživati. Hurom sokovnici minimiziraju raspad i oksidaciju voća i povrća. Što znači da vaš sok sadrži više hranjivih sastojaka i ima svjež, prirodan okus! Slow Squeeze Technology: HP se rotira brzinom od samo 43 okretaja u minuti. Ova patentirana tehnologija Slow Squeeze osigurava da vaš sok ostane svjež i u najprirodnijem  stanju. U paketu se nalazi jedno sito, tako da za one koji žele samo cijediti bistri sok, ovaj model je savršen. SPECIFIKACIJA:
KAPACITET KOMORE 350 ml
VELIČINA 191,9 (Š) x 176,5 (D) x 393,9 (Š) mm
TEŽINA 4,3 kg
BROJ OKRETAJA 43 o / min
MOTOR 150W
BOJA Bijela
DULJINA KABELA 1,4 M
MATERIJALI Hoppe – ABS komora – Tritan tijelo – ABS vijak za stiskanje – PEI (Ultem)
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Sokovnik Hurom rade na principu hladnog prešanja, zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran.

Huromov ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa, bez oštrih rubova, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

HLADNO PREŠANJE - Posebno dizajnirani vijak uvlači i gnječi komade voća.

FILTRIRANJEAlpha-chamber je Huromova najnovija tehnologija sita za procjeđivanje.

MIJEŠANJE - Rotirajuće metlice nakon cijeđenja miješaju sok od različitog voća i povrća. I okuse također.
U Hurom sokovniku je moguće napraviti: bistri sok, mlijeko od orašida, desert i sladoled!
Model HP je idealan za one koji žele cijediti samo bistri sok.

Dodatne informacije

Povezani proizvodi

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu