0,00 HRK (0,00 €)
Sigurna naplata

Hurom sokovnik H200 Premium Crveni

4.290,00 HRK (569,38 €)

Opis

Hladno prešanje Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama koji našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova. Premium serija Hurom H200 je model premium serije i luksuznog izgleda.  Praktičan je za svakodnevno uživanje i  iznova zaljubljivanje u svježe cjeđeni sok. Uz poboljšane funkcije koje su dizajnirane za veću iskoristivost, ujutro imate više vremena za posvetiti sebi i svojim trenucima, dok čekate da sokovnik iscijedi željeni sok. Veliki spremnik U odnosu na prethodne modele, H200 All in One ima izuzetno veliki otvor. Otvor je promjera 18 cm i omogućuje umetanje većine vrsta povrća ili voća u komadu. Na poklopcu komore postoji dodatan manji otvor za naknadno dodavanje sastojaka dok sokovnik radi. Jednostavno održavanje Ono što će sve korisnike oduševiti jest jednostavnost korištenja i izuzetno pojednostavljeno pranje aparata nakon što završite s cijeđenjem. Usuđujemo se reći kako je Hurom H200 najbolji na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Nema više mukotrpnog čišćenja aparata, nije li to sve o čemu ste sanjali? Također, unutarnja okomita struktura sokovnika dizajnirana je za jednostavno izbacivanje pulpe, a vitki dizajn tijela omogućava vam postavljanje uređaja i u najuže prostore. Okomita komora, koja se može pohvaliti unutarnjom strukturom odozdo prema dolje, što je odstupanje od originalnih bočnih otvora, jednostavna je za upotrebu upravo zahvaljujući poboljšanoj funkciji istjerivanja celuloze i lakoći čišćenja.

H200 ima i ugrađeni spremnik za pulpu koji se jednostavno čisti s vertikalnom strukturom

Transformacijom bivše vodoravne strukture u vertikalnu, nikada nije bilo lakše istisnuti celulozu i očistiti unutrašnjost sokovnika kao što je sada. Također, ugrađeni spremnik za pulpu povećava raspoloživost prostora. Sastav paketa:
    • Baza sokovnika
    • Komora za cijeđenje
    • Sito A (narančasto): koristite ovo sito za cijeđenje soka iz običnog voća i povrća.
    • Sito B: koristite ovo sito za cijeđenje vlaknastog korjenastog i zelenog lisnatog povrća.
    • Posude za sok i pulpu
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije

Sokovnik Hurom rade na principu hladnog prešanja, zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran.

Huromov ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa, bez oštrih rubova, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

HLADNO PREŠANJE - Posebno dizajnirani vijak uvlači i gnječi komade voća.

FILTRIRANJEAlpha-chamber je Huromova najnovija tehnologija sita za procjeđivanje.

MIJEŠANJE - Rotirajuće metlice nakon cijeđenja miješaju sok od različitog voća i povrća. I okuse također.
U svakom Hurom sokovniku je moguće napraviti: bistri sok, mlijeko od orašida, desert i sladoled!

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu