0,00 (0,00 kn)
Sigurna naplata

Cidrani, Four Seasons Quatro , 4x100 ml

39,82 (300,02 kn)

Ispunite srca i doživite organoleptičku senzaciju uz objedinjeni Cidrani Four Seasons Quattro paket za nove kreativne priče. Kroz četiri okusa, koja asociraju na četiri godišnja doba, pretvorite svoja jela u kreacije u rangu vrhunskih restorana. VER Obogaćen fermentiranim začinskim biljem: đumbirom, kurkumom, korijanderom, komoračom, crnim paprom, kuminom, klinčićem, zvjezdastim anisom, kardamomom, cimetom i pimentom, orijentalna […]

Nema na zalihi

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
detalji proizvoda
informacije
Ispunite srca i doživite organoleptičku senzaciju uz objedinjeni Cidrani Four Seasons Quattro paket za nove kreativne priče.
Kroz četiri okusa, koja asociraju na četiri godišnja doba, pretvorite svoja jela u kreacije u rangu vrhunskih restorana.

VER

Obogaćen fermentiranim začinskim biljem: đumbirom, kurkumom, korijanderom, komoračom, crnim paprom, kuminom, klinčićem, zvjezdastim anisom, kardamomom, cimetom i pimentom, orijentalna je snaga koja se odlično sljubljuje s hladnim predjelima kao što su sir, pršut ili hummus.

 

AESTAS

Obogaćen fermentiranim začinskim biljem: lavandom, ružmarinom, borovicom, cimetom, pimentom, paprenom metvicom, okus je mediteranskog ljeta koji oplemenjuje ribu, sotirano povrće i tjesteninu.

 

AUTUMNUS

Obogaćen fermentiranim začinskim biljem: dimljenom paprikom, chili paprikom, kuminom, pimentom, cimetom i klinčićem, nova je dimenzija omiljenih okusa koja je obogatit svaki steak i druga mesna jela, a odličan je par i za soju, tempeh ili seitan.

 

HIEMS

Obogaćen fermentiranim začinskim biljem: cimetom, kardamomom, klinčićem, pimentom, zvjezdastim anisom, okus je koji nam približava blagdansku čaroliju i dijeljenje radosti u krugu naših najdražih.

Upute za uporabu: Protresite prije upotrebe.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja potrošiti unutar 12 mjeseci

Dodatne informacije

Design & Hosting PLAVI PIXEL © 2020 Zdravi Pinklec
lockusercartmagnifiercrossmenu